Astrologia per a mares i pares. Xerrada taller a Manacor, Dissabte 13 Abril

Hola mares i pares ! Presents i futurs, embarassades i families de camí ! Aquesta es la vostra xerrada. A l´encantador Centre Homeostasi a Manacor.

WhatsApp Image 2019-03-31 at 16.05.11

Event a Facebook, per convidar, veure qui asisteix,…

Es tracta d´una xerrada de dues hores dirigida a qualsevol persona que tengui infants o adolescents o treballi amb joves, sàpiga sobre Astrologia o no. Vos esperam a tots i a totes !

L´Astrologia ens ajuda a entendre com tot a la vida és una gran Sicronicitat (explicarem aquest concepte). El moment de naixement està coordinat amb el camp energètic de les persones de la família: els fills/es neixen en el moment més oportú per a la xarxa energètica per cada família.

¿Que te a veure la familia amb la personalitat del teu/va fill/a? L´Astrologia ofereix pistes molt clares !

¿Com utilizar l´Astrologia per a millor reconéixer les seves necessitats afectives ? ¿i per reconéixer les seves forces, talents, capacitats i necessitats educatives ?

¿Que ens diu la carta astral del fill/a sobre la mare i el pare? ¿Que vol dir que neixin en lluna plena o en lluna nova? Unes senyals al.lucinants per entender la interconexió a la famili.

Es donaràn algunes nocions sobre les persones nascudes a l´actualitat en base a la posició dels planetes Transpersonals (o generacionals), Urà, Neptú i Plutó.
Aquest event et servirà per entendre millor als teus fills infants o adol.lescents !
NO FA FALTA SABER RÉS D´ASTROLOGIA
amb la curiositat i les ganes d´entendre al teu fill/a en tens suficient.

PREU DEL TALLER:
20e

INFORMACIÓ PERSONALITZADA: MOSTRA BREU DE LA SEVA CARTA ASTRAL si vols que es pugui comentar breument la carta del teu fill o la teva filla envíem les seves dades de naixement abans del taller al contacte que trobaràs abaix.

DESCOMPTE EN LA LECTURA DE CARTA ASTRAL DEL TEU FILL/A per a gent assistent. Descompte d´un 20%.
MÉS INFORMACIÓ I RESERVES:
steven.goode.hill@gmail.com
wassap al 650 888 120

 

Event a Facebook, per convidar, veure qui asisteix,…

Acerca de Esteban Steven

Soy un amante de la Astrología, una de las disciplinas más importantes y fascinantes que es también enormemente incomprendida y prejuzgada. Me dedico a hacer Divulgación de la misma de manera fresca y polifacética, a Interpretar Cartas Astrales, y a realizar Actividades de Crecimiento Personal a partir de esta disciplina del "reflejo cósmico". Vivo y trabajo desde Palma de Mallorca y promuevo en la medida de mis posibilidades un cambio cultural... hacia una Cultura Astrológica. Espero que disfrutes de mis artículos y actividades! Gracias por la visita!

Publicado el 30 marzo, 2019 en Bienvenida - Welcome. Añade a favoritos el enlace permanente. Deja un comentario.

deja tu pregunta, opinión o comentario

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: